Voorgerechten
Burrata
Burrata is een uiterst jonge Italiaanse kaas (type mozzarella) met hart van room, cherrytomaatjes, basilicum en een balsamico dressing.
Ravioli asperges
Ravioli met een vulling van groene asperges en zongedroogde tomaat met oude kaas, lente ui en hollandaise saus.
Dim Sum
Verschillende soorten gestoomde hapjes (6). Met een streepje wasabi mayonaise, taugé & sojasaus.
Thom kha kai
Thaise gebonden soep met geroosterde kip, citroengras, gember, kokos en een beetje pit van rode peper. Geserveerd met taugé en koriander.
Asperge soep
Gebonden asperges soep met lente ui en stukjes asperges
Carpaccio
Dun gesneden ossenhaas met rucola, Oude beemster kaas, pittenmix en een truffel mayonaise
Gamba's
Roergebakken gamba’s, verschillende groenten, milde gele curry & aioli.
Geitenkaas / rode biet
Gebakken geitenkaas met een salade van rode biet, moerbeibessen, walnoten en een streepje honing
Mini Kaasfondue
Camembert uit de oven (230 gram) met honing & rozemarijn. Geserveerd met brood om in te dippen
Wakadori
Knapperige kippendij in krokant tempura beslag met hoisin saus, taugé & sesamzaadjes.
Hoofdgerechten
Maaltijdsalade Carpaccio
Maaltijdsalade met verschillende slasoorten dun gesneden carpaccio, oude beemsterkaas, ui, pittenmix, pesto en truffel mayonaise
Maaltijdssalade Gamba
Maaltijdsalade met verschillende slasoorten, gebakken gamba’s met verschillende groenten in een gele curry
Maaltijdsalade Surinaamse kip
Maaltijdsalade met verschillende slasoorten krokante gebakken kipfilet en een Surinaamse saus
T Bone
Klassieke T-bone Steak, (500 gram) T Bone wordt gesneden uit de dunne lende en de ossenhaas van de
Black Angus rund. Geserveerd met kruidenboter.
Chillers Stoof
Deze Stoof is gemaakt van biologisch varkensvlees. Slow and low gegaard met ui, rozijnen, sperziebonen, Amsterdamse uitjes en pecan nootjes. Geserveerd met rijst.
Butter Chicken
Indiaas kip gerecht, kippendij gemarineerd met Indiase kruiden in een lichte tomaten roomsaus geserveerd met naanbrood.
Varkenhaas
Varkenshaas gevuld met warme veenbessen saus en brie uit de oven en gebakken spinazie.
Spare ribs
Onze bekende spareribs die van het bot vallen, in een heerlijke marinade.
Black angus steak
Biefstuk “rumpsteak” is prachtig vlees van de Black Angus os. Het rundvlees van deze Uruguayaanse boerderij heeft, dankzij de natuurlijke voeding, een echte vleessmaak.
Met een saus van bacon en een crumble van bacon.
Zalm risotto
Zalm van Urk gerookte zalm op een romige risotto van spinazie en parmezaanse kaas.
Bavette truffel roomsaus
Bavette (steak van Schotse hooglander) met een champignon risotto & champignon-truffel saus